Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Предлагаю выложить фотку, вдруг кому понравится и себе захочет такуюanylenok пишет: а у меня обычная магнитолка Пионеровская. с юсб. флешку еще нашла такую маленькую, как раз удобно, не боишься, что заденешь и сломаешь))
Надо надо)) подсветка смотрится хорошо, а вот при свете солнца то оно как?Mordahin пишет: я ставил Фольковскую 350....помоему так
надо будет при свете ее сфоткать
Сервис значит говно.OpenUp пишет: Розкажу сьогоднішню історію. Ну коли купив поло вирішив музику класну поставити (бо люблю) ну колонки штатні поміняти, усілок і саб. І вот облом, щоб поміняти шатні колонки, потрібно подіуми шукати, і морочити голову. Короче знайшов подіуми, купив Герци на 80 ват номінальної з кросоверами і піщалками і матафона Кенвуд 2 дін, так вот мене і обломали на сервісі, не змогли поставити не мафона, не колонок і взагалі загального вражання розчарування не передати. Прийшлось до штатних пищалки доставити (Герци) і мафон 1 дін поставити(Піонер хороший). Скажу вам, непогано, але задум поміняти штатну і зробити музику краще залишився. Буду втілювати як гарантія на машину закінчиться у професіоналів на гаражах, а то ці сервіси - це ж..па.
А что за сервис? Где находится?OpenUp пишет: Розкажу сьогоднішню історію. Ну коли купив поло вирішив музику класну поставити (бо люблю) ну колонки штатні поміняти, усілок і саб. І вот облом, щоб поміняти шатні колонки, потрібно подіуми шукати, і морочити голову. Короче знайшов подіуми, купив Герци на 80 ват номінальної з кросоверами і піщалками і матафона Кенвуд 2 дін, так вот мене і обломали на сервісі, не змогли поставити не мафона, не колонок і взагалі загального вражання розчарування не передати. Прийшлось до штатних пищалки доставити (Герци) і мафон 1 дін поставити(Піонер хороший). Скажу вам, непогано, але задум поміняти штатну і зробити музику краще залишився. Буду втілювати як гарантія на машину закінчиться у професіоналів на гаражах, а то ці сервіси - це ж..па.
ты машину заказывал с этой магнитолой? или уже после покупки машины ездил доустанавливать к ОД?Mordahin пишет: да это RCD310 ставил не сам..а сразу в салоне мне поставили...так что насчет CAN шины не знаю ....а чей то это?